A weboldal sütiket alkalmaz a jobb használhatóság és nagyobb felhasználói élmény érdekében. A részletes adatkezelési tájékoztatót ide kattintva, a cookie-szabályzatot ide kattintva érheti el.
Menü

Hubai Péterné az Év Vállalkozója 2019-ben

Hubai Péterné az Év Vállalkozója 2019-ben

A Pétervásárán élő Szántó család számára ez az év biztosan bekerül a családi legendárium legszebb emlékei közé.

A Pétervásárán élő Szántó család számára ez az év biztosan bekerül a családi legendárium legszebb emlékei közé. Nemrég írtuk meg, hogy Szántó László, vállalkozót regionális Príma-díjjal tüntették ki. December 6-án a Mikulás újabb meglepetést hozott a családnak. Judit lányuk, Hubai Péterné érdemelte ki az Év Vállalkozója díjat. Pénteken vette át a Művészetek Palotájában az elismerést a Príma Primissima ünnepség keretében.

Judit műszaki menedzserként végzett, majd mérnöktanári diplomát is szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. Az Axis Bentonit Kft-nél, családi vállalkozásban 2016 óta dolgozik, mint az ügyvezető igazgató helyettes. Szakterülete a bentonit kozmetikai felhasználásának és gyógyhatásának gyakorlati hasznosítása. Az elismerés indoklása szerint az állatgyógyászati- és humán kozmetikai alkalmazás technológiájának kidolgozása, eredményes piaci bevezetése érdemelte ki a rangos díjat.
A fiatal vállalkozó nagy lelkesedéssel és szorgalommal végzi munkáját, folyamatosan képzi magát. A kozmetikumok piacán óriási a konkurrencia, de az agyagalapú termékek területén Európai szinten is újat tudott alkotni. A vállalkozás kapcsolati tőkéjének bővítésében, a cég termékeinek megismertetésében oroszlánrészt vállalt.

Férje Hubai Péter, egy gyermekük van, Hubai Bence, aki most töltötte be 13. életévét. Pétervásárán laknak, saját családi házukban. Judit egyébként 1980-ban született, felsőfokú francia és középfokú német nyelvvizsgát szerzett, ezeken a nyelveken jól beszél, kommunikál, angolul pedig olvasási-fordítási nyelvismerete van.

A büszke édesapa azt is elárulta lapunknak, hogy vele és két fiúgyermekükkel – Andrással és Balázzsal – közösen, biztosított az Axis Bentonit kft. hosszútávú vezetése, a cég jövőképének megvalósítása. A fiatal családtagokkal öröm együtt dolgozni, mivel mindannyian elkötelezettek a szépen ívelő vállalkozás gyarapításában, fejlesztésében.